Didi Petet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Didi Petet
Didi petet 028.jpg
Lair Didi Widiatmoko
Pakaryan aktor, pelawak

Didi Widiatmoko (lair ing Surabaya, Indonésia, 12 Juli 1956; umur 61 taun).[1] Didi Indiatmoko luwih ditepungi kanthi jeneng Didi Petet.[1] Didi Petet ya iku pemain sinétron Indonésia.[1] Didi Petet wis main ing akèh filem lan téater.[1] Didi Petet tau mainaké peran dadi tokoh Emon ing filem kang judhulé Catatan si Boy.[1] Saliyané ing filem kang judhulé "Catatan si Boy", Didi Petet uga tau dadi bintang kanthi meranaké tokoh Kabayan ing filem kang judhule Kabayan Saba Kota.[1] Didi Petet uga tau main filem kang judhulé Pasir Berbisik.[1] Ing filem iki, Didi Petet dadi tokoh Suwito.[1]

Nalika donyaning sinétron sangsaya misuwur nalika akèh stasiun tivi swasta kang ana ing Indonésia, Didi Petet uga mèlu ngramèkaké kanthi mènèhi kontribusi karyané ing donyaning sinétron.[2] Saliyané sinétron lan filem, filem iklan uga dijajal digarap Didi Petet.[2] Saking senengé Didi Petet makarya ing donyaning filem Indonésia, Didi Petet nggawé salah sawijiné omah prodhuksi.[2] Didi Petet uga aktif ing pamentasan-pamentasan téater.[2] Saliyané iku, Didi Petet uga kerep dadi pembicara utawa nara sumber ing seminar-seminar ngenani seni peran lan akting.[2] Didi Petet uga mulang ing IKJ.[2] Saiki Didi Petet aktif dadi dhéwan juri acara tivi kang disiyaraké karo salah sijiné stasiun tivi swasta.[2] Program iki jenenge Akhirnya Datang Juga Trans TV.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Didi Petet.[2]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Didi Petet:

  • Kabayan
  • Buku Harian
  • Cintaku Di Rumah Susun
  • Primadona
  • Ridho
  • Maha Kasih
  • Kapan Kita Pacaran Lagi
  • Dunia Tanpa Koma
  • Losmèn

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h thejakartapost.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)