Didi Petet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Didi Petet
Lair Didi Widiatmoko
12 Juli 1956 (umur 60)
Flag of Indonesia.svg Surabaya, Indonésia
Pagawéyan aktor, pelawak

Didi Widiatmoko (lair ing Surabaya, Indonésia, 12 Juli 1956; umur 60 taun).[1] Didi Indiatmoko luwih ditepungi kanthi jeneng Didi Petet.[1] Didi Petet ya iku pemain sinétron Indonésia.[1] Didi Petet wis main ing akèh film lan téater.[1] Didi Petet tau mainaké peran dadi tokoh Emon ing film kang judhulé Catatan si Boy.[1] Saliyané ing film kang judhulé "Catatan si Boy", Didi Petet uga tau dadi bintang kanthi meranaké tokoh Kabayan ing film kang judhule Kabayan Saba Kota.[1] Didi Petet uga tau main film kang judhulé Pasir Berbisik.[1] Ing film iki, Didi Petet dadi tokoh Suwito.[1]

Nalika donyaning sinétron sangsaya misuwur nalika akèh stasiun tivi swasta kang ana ing Indonésia, Didi Petet uga mèlu ngramèkaké kanthi mènèhi kontribusi karyané ing donyaning sinétron.[2] Saliyané sinétron lan film, film iklan uga dijajal digarap Didi Petet.[2] Saking senengé Didi Petet makarya ing donyaning film Indonésia, Didi Petet nggawé salah sawijiné omah prodhuksi.[2] Didi Petet uga aktif ing pamentasan-pamentasan téater.[2] Saliyané iku, Didi Petet uga kerep dadi pembicara utawa nara sumber ing seminar-seminar ngenani seni peran lan akting.[2] Didi Petet uga mulang ing IKJ.[2] Saiki Didi Petet aktif dadi dhéwan juri acara tivi kang disiyaraké karo salah sijiné stasiun tivi swasta.[2] Program iki jenenge Akhirnya Datang Juga Trans TV.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Didi Petet.[2]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Didi Petet:

  • Kabayan
  • Buku Harian
  • Cintaku Di Rumah Susun
  • Primadona
  • Ridho
  • Maha Kasih
  • Kapan Kita Pacaran Lagi
  • Dunia Tanpa Koma
  • Losmèn

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h (id)thejakartapost.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i (id)selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Didi_Petet&oldid=1051263"