Trans TV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Trans TV
PT Televisi Transformasi Indonesia
Gedung TransTV.jpg
Slogan "Milik Kita Bersama"
Diluncuraké 15 Desember 2001 di Jakarta
Sing duwé PT Trans Corpora
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Saluran afiliasi Trans7
Situs web http://www.transtv.co.id
Kasumadyan
Siaran satelit
Indovision 87
Siaran kabel
First Media 9

Trans TV utawa Televisi Transformasi Indonesia yaiku salah sawijiné stasiun tivi swasta Indonésia kang miwiti kanthi terrestrial area ing Jakarta.[1] Trans TV iku duwéké konglomerat kang jenengé Chairul Tanjung.[1] Trans TV duwe motto utawa unén-unén "Milik Kita Bersama", konsep tayang ing stasiun iki ora beda adoh karo stasiun TV swasta liyané.[1] Trans TV yaiku anak saka prusahaan PT Trans Corpora.[1] Kantor Pusat stasiun Tivi iki manggon ing Studio TransTV, kanthi alamat Jalan Kapten Pierre Tendean, Jakarta Selatan.[1] Kang dadi Direktur Utama Trans TV saiki yaiku Wishnutama.[1]


Sejarah[sunting | sunting sumber]

Trans TV nduwéni ijin siyaran nalika tanggal 1 Agustus 1998.[1] Trans TV wiwit diresmekaké nalika tanggal 10 November 2001.[1] Ananging nalika iku isih diitung percobaan.[1] Sanajan isih percobaan Trans TV wis mbangun Stasiun Relai TVne ing Jakarta lan Bandung.[1] Siyaran percobaan diwiwiti saka salah sijiné presenter nalika jam pukul 19.00 WIB. [1]Trans TV banjur nyiyaraké program kang sepisanan sawisé diresmekaké program-programé Presiden Megawati Soekarnoputri wiwit tanggal 15 Desember 2001.[1] Wiwit kurang luwih jam 7 bengi TRANS TV mulai siyaran kanthi resmi.[1]

Acara[sunting | sunting sumber]

Acara-acara kang disiyarake Trans Tv yaiku:[2]

Acara kang tau ditayangaké[sunting | sunting sumber]

Acara kang tau disiyarake Trans TV yaiku[2]

Jadwal acara[sunting | sunting sumber]

Jam Hari
Senin Selasa Rabu Kamis Jumat Sabtu Minggu
01.30
Reportase Malam
04.00
Iqra
04.30
Reportase Pagi
05.30
Islam Itu Indah
06.30
Insert Pagi
Insert Pagi
Riwayat
Menjamu Tamu
07.30
Rangking 1
Wisata Kuliner
Gula-gula
Koper dan Ransel
Benu Buloe
Jelajah
Celebrity on Vacation
09.30
Derings
Happy Family
Ceriwis (1 jam)
Ala Chef
11.00
Insert Siang
12.00
Reportase Siang
Jelang Siang
Griya Unik
Ngulik
13.00
Bingkai Berita
Bosan Jadi Pegawai
13.30
Program Spesial dari Trans Studio Bandung
On Line
14.30
Police 86
Keluarga Minus
15.00 Keluarga Minus
The Coffee Bean
Loe Boleh Gila
Para Pemburu
16.00
Gong Show
John Pantau
16.30
Insert Sore
17.00
Reportase Sore
17.30
Insert Investigasi
Pengabdian
Nilai Kehidupan
18.00
Jika Aku Menjadi ...
Termehek Mehek
19.00
Big Brother 2011
Big Brother: Malam Deportasi
20.00 Go Go Girls Super Trap Islam Itu Indah Cinta Cenat Cenut
Bioskop Trans TV
21.30
23.30

Penyiar[sunting | sunting sumber]

Penyiar saat ini[sunting | sunting sumber]

Mantan penyiar[sunting | sunting sumber]

Direksi[sunting | sunting sumber]

Daftar direktur utama[sunting | sunting sumber]

No. Nama Awal jabatan Akhir jabatan
1 Ishadi S. K. 1998 2008
2 Wishnutama 2008 sekarang

Direksi saat ini[sunting | sunting sumber]

Nama Jabatan
Wishnutama Direktur Utama
Atiek Nurwahyuni Direktur Penjualan dan Pemasaran
Warnedy Direktur Keuangan dan Sumber Daya

Lihat pula[sunting | sunting sumber]

Chatetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m (id)Situs web resmi transtv.co.id(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
  2. ^ a b (id)www1.transtv.co.id(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trans_TV&oldid=830936"