Deddy Corbuzier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Deddy Corbuzier
Deddy corbuzier 101.jpg
Lair Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo
(1976-12-28) Dhésèmber 28, 1976 (umur 40)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Jeneng liya Deddy Corbuzier
Pakaryan Pesulap
Taun aktif 1976-sekarang
Bojo Kalina Oktarani
Anak Askanio Nikola Corbuzier

Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Deddy Corbuzier (lair ing Jakarta, 28 Dhésèmber 1976; umur 40 taun).[1] Deddy Corbuzier punika salah satunggaling Mentalis ingkang misuwur ing Indonesia.[1] Deddy Corbuzier punika salah satunggaling pesulap profesional keturunan Tionghoa.[1] Deddy Corbuzier misuwur kanthi dandanan wajah ingkang unik.[1] Deddy Corbuzier asring tampil wonten ing acara sulap saha talk show ing stasiun-stasiun tivi.[1] Kajawi punika Deddy Corbuzier.[1] Deddy ugi naté akting wonten ing salah satunggaling sinétron, dados bintang tamu.[1] Deddy Corbuzier ugi dados bintang pariwara wonten ing tivi saha media cetak.[1] Kajawi ngginakaken trik-trik sulap ingkang umum, Deddy Corbuzier ugi asring ngginakaken trik sulap ingkang gadhah resiko ingkang awrat sanget.[1] Sanajan dipunwasatni pesulap, ananging Deddy langkung remen dipunwastani mentalist.[1]

Deddy Corbuzier nikah kaliyan Kalina Oktarani utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Kalina.[1] Deddy saha Kalina nikah nalika tanggal 25 Fèbruari 2005.[1] Saking pernikahan punika, Deddy saha Kalina gadhah putra satunggal ingkang namanipun Azkanio Nikola Corbuzier.[1] Kajawi pagawean wonten ing donyaning entertainment, Deddy ugi gadhah investasi arupi bisnis.[1] Deddy mbikak warung mangan Jepang Takigawa sesarengan kaliyan kanca-kanca artis sanèsipun.[1] Pesulap ingkang dipunremeni Deddy inggih punika Harry Houdini.[2] Deddy naté ngarang buku ingkang irah-irahanipun The Book of Magic.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)
  2. ^ a b infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)