Deddy Corbuzier

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Deddy Corbuzier
Lair Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo
28 Dhésèmber 1976 (umur 39)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Deddy Corbuzier
Pagawéyan Pesulap
Taun aktif 1976 - sekarang
Agama Kristen
Garwa Kalina Oktarani
Anak Askanio Nikola Corbuzier

Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Deddy Corbuzier (lair ing Jakarta, 28 Desember 1976; umur 39 taun).[1] Deddy Corbuzier punika salah setunggaling Mentalis ingkang misuwur ing Indonesia.[1] Deddy Corbuzier punika salah setunggaling pesulap profesional keturunan Tionghoa.[1] Deddy Corbuzier misuwur kanthi dandanan wajah ingkang unik.[1] Deddy Corbuzier asring tampil wonten ing acara sulap saha talk show ing stasiun-stasiun tivi.[1] Kejawi punika Deddy Corbuzier.[1] Deddy ugi naté akting wonten ing salah setunggaling sinetron, dados bintang tamu.[1] Deddy Corbuzier ugi dados bintang pariwara wonten ing tivi saha media cetak.[1] Kejawi ngginakaken trik-trik sulap ingkang umum, Deddy Corbuzier ugi asring ngginakaken trik sulap ingkang nggadhahi resiko ingkang awrat sanget.[1] Sanajan dipunwasatni pesulap, ananging Deddy langkung remen dipunwastani mentalist.[1]

Deddy Corbuzier nikah kaliyan Kalina Oktarani utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Kalina.[1] Deddy saha Kalina nikah nalika tanggal 25 Februari 2005.[1] Saking pernikahan punika, Deddy saha Kalina gadhah putra setunggal ingkang namanipun Azkanio Nikola Corbuzier.[1] Kejawi pagawean wonten ing donyaning entertainment, Deddy ugi gadhah investasi arupi bisnis.[1] Deddy mbikak warung mangan Jepang Takigawa sesarengan kaliyan kanca-kanca artis sanésipun.[1] Pesulap ingkang dipunremeni Deddy inggih punika Harry Houdini.[2] Deddy naté ngarang buku ingkang irah-irahanipun The Book of Magic.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)
  2. ^ a b (id)infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Deddy_Corbuzier&oldid=981801"