15 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 349 utawi 350 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]