Mr. Bean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mr. Bean

Mr. Bean iku kumedhi télévisi saka Inggris kang dibintangi Rowan Atkinson. Kumedhi iki diprodhuksi Tiger Television. Kawitané, kumedhi iki mung kasiyaraké ing ITV, nanging banjur dadi misuwur sadonya.