Mr. Bean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Atkinson Rowan.jpg

Mr. Bean iku kumedhi télévisi saka Inggris kang dibintangi Rowan Atkinson. Kumedhi iki diprodhuksi Tiger Television. Kawitané, kumedhi iki mung kasiyaraké ing ITV, nanging banjur dadi misuwur sadonya.