1 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Agustus punika, dinten ingkang kaping 213 utawi 214 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Priestley
Priestley

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • HUT Kodam VIII Trikora
  • HUT Sesko TNI AU

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

31 Juli – 1 Agustus – 2 Agustus