1 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Agustus punika dinten ingkang kaping 213 utawi 214 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Priestley

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • HUT Kodam VIII Trikora
  • HUT Sesko TNI AU

Uga delengen[besut | besut sumber]

31 Juli – 1 Agustus – 2 Agustus