31 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

31 Juli punika, dinten ingkang kaping 212 utawi 213 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Juli – 31 Juli – 1 Agustus