31 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

31 Juli punika dinten ingkang kaping 212 utawi 213 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Juli – 31 Juli – 1 Agustus