Zoran Đinđić

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Zoran Đinđić, Ph.D. Ngenani wuni iki listen  (Zoran Djindjić, Serbia Sirilik: Зоран Ђинђић, IPA: [/ˈzorɑn ˈdʑɪndʑɪtɕ/]) (1 Agustus 195212 Maret 2003) iku perdhana mentri Serbia, walikutha Beograd, pulitikus lan filsuf.

Đinđić lair ing Bosanski Šamac, kuwasa minangka perdhana mentri ka-5 Serbia wiwit 25 Januari 2001 nganti 12 Maret 2003.

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zoran_Đinđić&oldid=1099585"