12 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Maret punika dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Maret-13 Maret-14 Maret