14 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Maret punika dinten ingkang kaping 73 utawi 74 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Maret-14 Maret-15 Maret