13 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Maret punika dinten ingkang kaping 72 utawi 73 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Maret-13 Maret-14 Maret