13 Maret

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Maret2016 13 Maret punika, dinten ingkang kaping 72 utawi 73 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
12 Maret - 13 Maret - 14 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_Maret&oldid=985195"