13 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Maret punika, dinten ingkang kaping 72 utawi 73 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Maret - 13 Maret - 14 Maret