13 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

13 Maret punika dinten ingkang kaping 72 utawi 73 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Xi Jinping kapilih dados présidhèn énggal Cina, nggantosaken Hu Jintao, sasampunipun satunggiling pamungutan swantun salebetipun pepanggihan parlemèn ing Beijing.
  • 2013 -Kardinal Jorge Mario Bergoglio saking Argentina kapilih minangka paus kanthi nami regnal Paus Fransiskus salebetipun Konklaf Kapausan 2013 lan dados paus Gréja Katulik Roma sepindhah saking Amérika Latin lan Ordho Yesuit.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    12 Maret-13 Maret-14 Maret