1639

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644
Dasawarsa: 1620-an  1630-an  1640-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1639 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1639&oldid=807674"