Cambridge, Massachusetts

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peta lokasi
Harvard Square, Cambridge

Cambridge, jeneng pepaké City of Cambridge, iku kuthamadya sing duwé fungsi minangka pérangan kutha ing Metropolitan Boston. Ing taun 2000 sing ndunungi cacah 101 355 jiwa.

Cambridge dumunung ing sisih kulon Kali Charles, minangka salah siji kutha sing diadegaké déning kolonis Puritan ing Lempongan Massachusetts. Ing Cambridge ana Massachusetts Institute of Technology, Harvard University lan Radcliffe; 3 pawiyatan luhur tuwa dhéwé ing Amérikah Sarékat. Komponis Leroy Anderson lair ing kutha iki.

Cambridge iku kutha pelajar ing Massachusetts, Amérikah Sarékat, sing dijenengi kanggo ngurmati kutha pelajar Cambridge ing Inggris.