William Herschel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
William Herschel

Sir Frederick William Herschel (Hannover, 15 November 1738Slough, 25 Agustus 1822) iku sawijining astronom lan komponis lairan Jerman-Inggris sing misuwur amarga nemu planet Uranus. Panjenengané uga nemu radiasi inframerah lan ngakokaké panemon liyané ing babagan astronomi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]