William Herschel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
William Herschel

Sir Frederick William Herschel (Hannover, 15 November 1738Slough, 25 Agustus 1822) iku siji astronom lan komponis lairan Jerman-Inggris sing misuwur amarga nemu planit Uranus. Panjenengané uga nemu radiasi inframerah lan ngakokaké panemon liyané ing babagan astronomi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]