15 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 15 November)
Jump to navigation Jump to search

15 November punika dinten ingkang kaping 319 utawi 320 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]