15 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 November punika, dinten ingkang kaping 319 utawi 320 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]