Pratélaning setasiyun télépisi ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Stasiun télévisi ing Indonésia ana wiwit madegé TVRI ing taun 1962. Sajeroning 27 taun, sing ndunungi Indonésia mung bisa mirsani siji saluran waé. Nanging ing taun 1989, Pamaréntah pungkasané ngidinaké RCTI minangka stasiun télévisi swasta pisanan ing Indonésia, sanadyan mung sing ndunungi sing duwé antena parabola lan dekoder waé sing bisa mirsani RCTI, wusanané dibukak kanggo masarakat wiwit tanggal 21 Maret 1992 ing Bandung.

Ing ngisor iki pratélan stasiun télévisi ing Indonésia.

Televisi free-to-air[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki stasiun télévisi free-to-air (gratis) ing Indonésia sing salurané bisa ditampa liwat antène UHF/VHF (terestrial). Wiwit lumakuné Undang-Undang Nomer 32 Taun 2002 ngenani Penyiaran, idin penyelenggaran giyaran télévisi liwat antena UHF/VHF (terestrial) sing diwetokaké mung kanggo stasiun télévisi lokal. Stasiun télévisi sing péngin giyaran nasional kudu liwat giyaran jaringan antar sawetara stasiun télévisi lokal.

Nasional[besut | besut sumber]

Tuwuhing stasiun télévisi nasional ing Indonésia:

Global TV tvOne Lativi TransTV Trans 7 TV7 MetroTV Indosiar antv SCTV TPI RCTI TVRI

Lokal[besut | besut sumber]

Satelit[besut | besut sumber]

Televisi langganan[besut | besut sumber]

Operator[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki operator télévisi langganan ing Indonésia sing salurané mung bisa ditampa nganggo dhékodher liwat satelit, kabel, atau terestrial. Operator télévisi berlangganan dapat memiliki lebih dari 1 saluran.

Saluran[besut | besut sumber]

Berikut ya iku saluran télévisi di Indonésia yang hanya tersedia melalui operator télévisi berlangganan tertentu.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]