Semarang TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cakra Semarang TV
PT Mataram Cakrawala Televisi Indonésia
JaringanBali TV
SloganMenjaga Tradisi dan Jatidiri
NegaraIndonésia
Diluncuraké9 Mèi 2005
Sing duwéKelompok Media Bali Post
Saluran afiliasiAcèh TV, Bali TV, Bandung TV, Sriwijaya TV, Surabaya TV, Jogja TV
Situs webhttp://www.cakrasemarang.tv www.semarangtv.tv (Wis ora aktif)

Cakra Semarang TV ya iku sawijining stasiun TV swasta kang kondhang déning masarakat Semarang lan Jawa Tengah minangka Cakra TV. Saikiné televisi lokal kang ana ing manajemen PT. Mataram Cakrawala Televisi Indonésia iki duwé wektu giyaran 17 jam saben dinané wiwit jam 06.30 nganti 23.30 WIB kanthi channel anyar ya iku 53 UHF. Wiwitané ana ing channel 45 UHF kang saikné digunakaké kaggo giyaran Pro TV. Isi program giyaran fokus ing kultur budaya lokal kang ana ing Jawa Tengah. Stasiun televisi iki minangka anggota jaringan Bali TV.

Program[besut | besut sumber]

  • Seputar Jawa Tengah
  • Pawartos Jateng
  • Semar Ing Warti
  • Patko
  • Daulat Rakyat
  • Target Investigasi
  • Rupa Pagi
  • Sentul
  • Obrolan Malam
  • Bincang Sore
  • Cakra Sport
  • Fanatik Otomotif
  • Happy Holly Kids
  • Tom & Jerry Kids
  • Tazmania
  • Felix The Cat
  • Martin Morning
  • Poochini
  • Maya Bee
  • Ginem Jawi
  • Bangun Praja
  • Macapat
  • Ngobrol Bareng Mbah Bangun
  • Ayang-Ayang
  • Kontroversi
  • Syiar & Doa Ustad Cilik Guntur Bumi
  • Kontak Dhokter
  • Rumahku Surgaku
  • Ramuan Nasional Madura Ibu Nurhalimah
  • Pengobatan Alternatif
  • Rileks
  • Langen Budaya
  • Welas Asih
  • Kontak Dhokter
  • Lintas Mancanagara (relay dari Bali TV)
  • Suluh Indonésia (relay dari Bali TV)
  • Mozaik Khatulistiwa
  • Lirikan Alikan
  • Wisata Nusantara
  • Kupas Perspektif
  • Album Musik Indonésia
  • Dagelan
  • Ngonthel
  • MM YUUK! (Malam Mingguan Yuuk)
  • Oriental Song
  • Clip N'Chat
  • Gudangan (Gudang Dangdut Kenangan)
  • Goyang Senggol
  • Cakra Bergoyang
  • Koes Plus-an
  • Vika (Video Klip Anak)
  • Nyumbang Salam
  • Warung Rica-Rica
  • Gerai Bisnis
  • Dolanan Nyambi Sinau
  • Ngelir Wayang
  • Aroma Dapur
  • Warung Budaya
  • Langen Laras
  • Gendhing Jawa

Pemancar Semarang TV dumunung ing Bukit Gombel, Coverage Area ana ing wewengkon: Semarang, Kendhal, Ungaran, Salatiga, Demak, Jepara, Kudus, Pekalongan, Magelang, Boyolali, Klaten, Blora, Pati, Grobogan, Rembang, Batang, Temanggung, lan Sragen.

Wiwit Fèbruari 2012 Siaran Cakra Semarang TV uga bisa kasiyar ing sakubenging Indonésia lan manca nagara lumantar antena parabola. Jeneng Satelit: Telkom 1 Frekuensi:3832 Horizontal System: DVB-S MPEG-4 Symbol Rate, FEC: 15000 , 3/4

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia