Kendhal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Kendhal iku Kutha krajan kabupeten Kendhal, Provinsi: Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]