Kelompok Media Bali Post

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelompok Media Bali Post
IndhustriMedia
Diyasa16 Agustus 1948
Kantor gedhéDenpasar, Indonesia
Wijilsurat kabar, televisi, radio
Sana jaringanwww.balipost.com

Kelompok Media Bali Post (singkatane KMB) iku sawijine perusahaan sing laju nang bidang médhia.

Sejarah[besut | besut sumber]

Cikal bakal KMB iku surat kabar Bali Post sing ngadeg nang Ketut Nadha. Sepeninggale Ketut, putrane, Satria Naradha nerusna bisnise lan ngembangna karo ngadegna KMB. KMB ngembangna bisnis médhia Bali Post dadi mlebu dunia televisi lan radio.

Surat kabar[besut | besut sumber]

Enggal Dina[besut | besut sumber]

Tabloid[besut | besut sumber]

Mingguane[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Radio[besut | besut sumber]

Media online[besut | besut sumber]