Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kutha Batang iku Kutha krajan Kabupatèn Batang, Propinsi: Jawa Tengah

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]