Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kutha Batang iku Kutha krajan Kabupatèn Batang, Propinsi: Jawa Tengah

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Batang&oldid=1040061"