Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kutha Batang iku Kutha krajan Kabupatèn Batang, Provinsi: Jawa Tengah

Uga delengen[besut | besut sumber]