Menyang kontèn

Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kutha Batang iku Kutha krajan Kabupatèn Batang, Provinsi: Jawa Tengah

Uga delengen[besut | besut sumber]