Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Batang iku Kutha krajan Kabupatèn Batang, Provinsi: Jawa Tengah

Uga delengen[besut | besut sumber]