Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Jepara iku manggon ing sisih lor pulau Jawa kutha krajan Kabupatèn Jepara, Provinsi: Jawa Tengah [1] Jepara asring karan Kota Ukir.Kutha Jepara duwé simbol pariwisata kang wis misuwur ya iku kura-kura raksasa kang ana ing pasisir kartini Jepara.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. jeparakab.go.id (dipunundhuh tanggal 5 juni 2012)


Uga delengen[besut | besut sumber]