Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Magelang iku ana ing Dataran Kedu, antarané Gunung Merbabu lan Gunung Sumbing ing Jawa Tengah, Indonésia. Manut struktur pamaréntahan, Magelang dibagi dadi 2, yaiku kabupatèn lan kotamadya. Kabupatèn Magelang lan Kotamadya Magelang.

Deleng uga:[besut | besut sumber]