Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Magelang iku ana ing Dataran Kedu, antarané Gunung Merbabu lan Gunung Sumbing ing Jawa Tengah, Indonésia. Manut struktur pamaréntahan, Magelang dibagi dadi 2, ya iku kabupatèn lan kotamadya. Kabupatèn Magelang lan Kotamadya Magelang.

Uga delengen:[besut | besut sumber]