OkeVision

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
OkeVision
OkeVision.jpg
Tipe TV satelit berlangganan
Motto "Bioskop Masuk Rumah"
Negara Indonésia Indonésia
Jangkauan Nasional
Didirikan November 2008 di Jakarta
Pemilik PT. Nusantara Vision
Grup Global Mediacom
Situs web www.okevision.tv

OkeVision inggih punika salah satunggaling saluran televisi ingakng dipunwedalaken wiwit sasi Novèmber 2008 ing Jakarta deéning PT. Nusantara Vision, minangka salah satunggaling lembaga penyiaran kanggé lengganan ingakng gadhah jasa giyaran televisi ngginakaken satelit ing Indonésia. Déné satelit ingkang dipun-ginakaken inggih punika sataleti cakrawala ingakng saged dadosaken giyaran Oke Vision saged langsung gampil dipuntampi ing sadaya pelosok wewengkon nusantara.

Perangkat Keras[besut | besut sumber]

Wonten sapéérangan perangkat keras utawi ingakng asring dipunwastani hardware ingakng dipunbetahaken kanggé saged ningali tayangan-tayangan saking saluran TV ingakng dipunsaluraken medal Oke Vision. Ing ngandhap punika inggih perangkat keras ingkang dipunbetahaken pelanggan kanggé saged nangkep tayangan-tayangan saking saluran-saluan TV mau:[1]

  1. Decoder Digital inggih punika pirantos kanggé ngonduraken sinyal saking wujud acak dhateng wujud aslinipun, saéngga saged dipuntingali dééning para pelanggan.
  2. Viewing Card (Kartu Tayang) inggih punika kartu ingkang dipunbetahaken pelanggan supados saged ngundhuh lan mbikak kodhe tayang saéngga tayangan saged dados aktif.
  3. LNB-F
  4. 2 F Konektor
  5. Kabel 20 Meter
  6. Remote Control
  7. Dish (Parabola Mini) dengan diameter 80 cm

Paket OkeVision[besut | besut sumber]

Komposisi saluran OkeVision[besut | besut sumber]

  • Movies: Celestial Movies, HBO, HBO Family, HBO Family, HBO Signature, MAX, MGM, RED, Fox Movies Premium, Thrill, MNC Movies.[2]
  • Entertainment: AXN, Arirang, CCTV 4, CCTV 9, DW-TV Asia+, Fox Crime, Ginx, KBS World, Kix, STAR World, Sun TV, Universal Channel, MNC Comedy, MNC Entertainment, TV5 Monde Asia, WarnerTV
  • Kids: Kids Co, Disney Junior
  • Documentary: National Geographic Adventure, National Geographic Channel, National Geographic Wild, The History Channel
  • News: Al Jazeera Int`l, Australia Network, Channel NewsAsia, Euro News, MNC News, Russia Today, MNC Business
  • Lifestyle: MNC Lifestyle, Fashion TV
  • Religion: MNC Muslim, LIFE
  • Music: MNC Music, Trace
  • Sports: Euro Sport, Fox Sports, Star Sports, MNC Sports
  • Free to Air: ANTV, Global TV, Indosiar, Metro TV, RCTI, SCTV, MNCTV, Trans TV, Trans7, TVRI, TV One, SINDOtv
  • Radio: Global Radio, PAS FM, Radio Dangdut Indonésia, V Radio, Sindo Radio

Pratélan paket[besut | besut sumber]

Basic[besut | besut sumber]


A La Carte[besut | besut sumber]

Studio 1[besut | besut sumber]
Studio 2[besut | besut sumber]
Studio 3[besut | besut sumber]
Studio 4[besut | besut sumber]
Studio 5[besut | besut sumber]
Studio 6[besut | besut sumber]
Studio 7[besut | besut sumber]
Studio 8[besut | besut sumber]

Pratélan saluran[besut | besut sumber]


Saluran Stasiun TV Basa Nagara Berkas:Television icon.png
1 HBO Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
2 HBO Signature Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
3 HBO HITs Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
4 HBO Family Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
5 Cinemax Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
6 Fox Movies Premium Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
7 MGM Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
8 Thrill Inggris, Mandarin Singapura Berkas:Checkbox.svg
10 MNC Movies Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
18 RED Inggris, Mandarin Singapura Berkas:Checkbox.svg
19 Celestial Movies Inggris, Mandarin Singapura Berkas:Checkbox.svg
20 MAX Inggris, India Indhi Berkas:Checkbox.svg
21 Universal Channel Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
22 STAR World Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
23 AXN Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
24 MNC Comedy Inggris, Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
25 KIX Inggris, Mandarin Singapura Berkas:Checkbox.svg
26 Ginx Inggris, Indonésia Singapura Berkas:Checkbox.svg
27 FOXCrime Inggris Indonésia Berkas:Checkbox.svg
28 SyFy Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
29 Diva Universal Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
30 Warner TV Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
31 Fashion TV Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
41 National Geographic Channel Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
42 Nat Geo Adventure Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
43 Nat Geo Wild Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
44 History Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
61 KidsCo Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
62 Disney Junior Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
71 Fox Sports Inggris Singapura Hongkong Berkas:Checkbox.svg
72 STAR Sports Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
73 Eurosport Inggris Karajan Manunggal Berkas:Checkbox.svg
74 MNC Sports Inggris, Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
75 GOLF Channel Inggris Singapura Karajan Manunggal Berkas:Checkbox.svg
81 MNC News Inggris, Mandarin, Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
82 Al Jazeera Internasional Inggris Karajan Manunggal Berkas:Checkbox.svg
83 Channel News Asia Inggris Singapura Berkas:Checkbox.svg
91 Trace Inggris Singapura Karajan Manunggal Berkas:Checkbox.svg
92 MNC Music Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
99 MNC Business Inggris, Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
101 SINDOtv Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
102 MNC Entertainment Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
103 MNC Lifestyle Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
104 RCTI Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
105 MNCTV Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
106 Global TV Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
107 Trans TV Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
108 Trans7 Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
109 ANTV Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
110 SCTV Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
111 Indosiar Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
112 tvOne Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
113 MetroTV Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
114 TVRI Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
150 TBN / Life Indonésia Indonésia Berkas:Checkbox.svg
151 Australia Network Inggris Ostrali Berkas:Checkbox.svg
152 Arirang Koréa, Inggris Koréa Kidul Berkas:Checkbox.svg
153 KBS World Koréa, Inggris Koréa Kidul Berkas:Checkbox.svg
154 CCTV News Inggris, Mandarin Karajan Manunggal Cina Berkas:Checkbox.svg
155 Euronews Inggris Karajan Manunggal Berkas:Checkbox.svg
156 Russia Today Inggris, Rusia Ruslan Berkas:Checkbox.svg
157 DW-TV Asia + Inggris, Jerman Jerman Berkas:Checkbox.svg
158 TV5 Monde Asia Inggris, Perancis Prancis Berkas:Checkbox.svg
181 CCTV-4 Mandarin Cina Berkas:Checkbox.svg

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:TV ing Indonésia