Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Demak iku kutha krajan kabupatèn Demak. demak asring disebat Demak Kota wali.

Uga delengen[besut | besut sumber]