Téater

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

1. Sejarah teater Teater , wis diterangna yèn thaomai ( theatron ) ya iku wadah kanggo ndokok sesajèn sing dipersembahaké marang para Dhéwa. Tembung Theatron jumbuh karo rembakané éwah dadi theatre ( Inggris ) utawa theater (Walanda) tegese nyakup pirang-pirang pangertosan minangka a. sawijining gedhung pertunjukan b. sawijining panggung utawa pentas.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téater&oldid=1038596"