Téater

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

1. Sejarah teater Teater , uwis diterangna yèn thaomai ( theatron ) yaiku sawijining wadah kanggo ndokok sesajèn sing dipersembahaké marang para Dhéwa. Tembung Theatron jumbuh karo rembakané éwah dadi theatre ( Inggris ) utawa theater (Belanda) tegese nyakup pirang-pirang pangertosan minangka a. sawijining gedhung pertunjukan b. sawijining panggung utawa pentas.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téater&oldid=834016"