Kabupatèn Pesisir Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
{{{jeneng}}}
Coat of arms of Pesisir Selatan Regency.svg
Lambang Kabupatèn Pesisir Kidul


300px
Peta lokasi Kabupatèn Pesisir Kidul di Sumatra Kulon
Koordinat:
Propinsi Sumatra Kulon
Tanggal peresmian -
Pamaréntahan
 - DAU -
Luas 5.749,89 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 400,000 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0756
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web http://www.pesisirselatan.go.id/

Kabupatèn Pesisir Selatan iku sawijining kabupatèn ing Sumatera Kulon, Indonésia. Kabupatèn iki jembaré 5.749,89 km² kanthi populasi 400.000 jiwa. Kutha krajané ya iku Painan.

 
Sumatra Kulon
Lambang Provinsi Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia