Kutha Bukittinggi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kutha Bukittinggi
Jam Gadang Bukittinggi
Jam Gadang Bukittinggi
Official logo of Kutha Bukittinggi
Logo
Motto: Saayun Salangkah
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 0°17′8.93″S 100°22′3.61″E / 0.2858139°L 100.3676694°W / 0.2858139; 100.3676694
Nagara Indonésia
Provinsi Sumatra Kulon
Government
 • Walikutha H. Ismet Amzis, S.H.
Population (2010[1])
 • Total 110.954
Time zone WIB (UTC+7)
Area code(s) +62 752
Website www.bukittinggikutha.go.id

Kutha Bukittinggi iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia.

Kutha ini sadurungé disebut minangka Fort de Kock lan tau uga dijuluki Parisj van Sumatra saliyané kutha Medan,[3] lan kutha Bukittinggi uga tau dadi kutha krajan nagara Indonésia.

Galeri[besut | besut sumber]

Golèki Bukittinggi ing proyèk-proyèk wiki Wikimedia liyané:
Wiktionary-logo-en.png Dhéfinisi kamus
Wikibooks-logo.svg Buku tèks
Wikiquote-logo.svg Kutipan
Wikisource-logo.svg Tèks sumber
Commons-logo.svg Gambar lan médhia

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ dds.bps.go.id Jumlah Penduduk Sumbar
  2. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng sumbar
  3. ^ bataviase.co.id Inilah Parijs van Sumatra (diakses pada 26 Juni 2010)
 
Sumatra Kulon
Lambang Provinsi Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bukittinggi&oldid=969464"