22 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Juni punika, dinten ingkang kaping 173 utawi 174 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

21 Juni – 22 Juni – 23 Juni