23 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Juni punika, dinten ingkang kaping 174 utawi 175 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Juni – 23 Juni – 24 Juni