24 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

24 Juni punika dinten ingkang kaping 175 utawi 176 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 2012 Muhammad Mursi kapilih dados Présidhèn Mesir.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    23 Juni – 24 Juni – 25 Juni