24 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 Juni punika, dinten ingkang kaping 175 utawi 176 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

23 Juni – 24 Juni – 25 Juni