24 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

24 Juni punika dinten ingkang kaping 175 utawi 176 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 2012 Muhammad Mursi kapilih dados Présidhèn Mesir.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    23 Juni – 24 Juni – 25 Juni