25 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Juni punika, dinten ingkang kaping 176 utawi 177 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Juni – 25 Juni – 26 Juni