25 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Juni punika, dinten ingkang kaping 176 utawi 177 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 Juni – 25 Juni – 26 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Juni&oldid=1013831"