George Orwell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Eric Arthur Blair
George Orwell press photo.jpg
Jeneng pènGeorge Orwell
PakaryaPenulis; pengarang, jurnalis

Tandha tangan

George Orwell sing nduwé jeneng asli Eric Blair iku, siji panulis buku Inggris. Orwell misuwur déning karyané Animal Farm lan 1984.