George Orwell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Eric Arthur Blair
George Orwell press photo.jpg
Jeneng pèn George Orwell
Pakarya Penulis; pengarang, jurnalis

Tandha tangan Gambar:Orwell-Signature.svg

George Orwell sing nduwé jeneng asli Eric Blair iku, sawijining panulis buku Inggris. Orwell misuwur déning karyané Animal Farm lan 1984.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Orwell&oldid=927508"