George Orwell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Eric Arthur Blair
George Orwell press photo.jpg

Sesinglon George Orwell
Lair 25 Juni 1903
Motihari, Bihar, India
Pati 21 Januari 1950 (umur 46)
London, Inggris
Pakaryan Penulis; pengarang, jurnalis
Tapak asta 128px

George Orwell sing nduwé jeneng asli Eric Blair iku, sawijining panulis buku Inggris. Orwell misuwur déning karyané Animal Farm lan 1984.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Orwell&oldid=927508"