28 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

28 April punika dinten ingkang kaping 118 utawi 119 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 April – 28 April – 29 April