27 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 April punika dinten ingkang kaping 117 utawi 118 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 April – 27 April – 28 April