27 April

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

27 April punika, dinten ingkang kaping 117 utawi 118 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
26 April27 April28 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_April&oldid=804007"