26 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

26 April punika dinten ingkang kaping 116 utawi 117 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipunproduksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    25 April – 26 April – 27 April