26 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 April punika, dinten ingkang kaping 116 utawi 117 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipun produksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 26 April ing Wikimedia Commons.
25 April26 April27 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=26_April&oldid=804006"