26 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

26 April punika dinten ingkang kaping 116 utawi 117 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipunproduksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    25 April – 26 April – 27 April