26 April

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

26 April punika dinten ingkang kaping 116 utawi 117 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[edit | edit source]

  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipunproduksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.

    Wiyosan[edit | edit source]

    Séda[edit | edit source]

    Riyaya[edit | edit source]

    Uga delengen[edit | edit source]

    25 April – 26 April – 27 April