25 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

25 April punika, dinten ingkang kaping 115 utawi 116 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 2005 - Suriah narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing Libanon.
  • 2005 - Kacilakan hébat sepur ing Jepang. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembe 23 taun.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]


Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

24 April25 April26 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_April&oldid=804005"