25 April

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

25 April punika, dinten ingkang kaping 115 utawi 116 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2005 - Suriah narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing Libanon.
  • 2005 - Kacilakan hébat sepur ing Jepang. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembe 23 taun.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 April – 25 April – 26 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_April&oldid=954491"