25 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

25 April punika dinten ingkang kaping 115 utawi 116 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2005-Suriah narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing Libanon.
  • 2005-Kacilakan hébat sepur ing Jepang. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembé 23 taun.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 April – 25 April – 26 April