24 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 April punika, dinten ingkang kaping 114 utawi 115 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Hubble

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

  • 2011 - Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 April – 24 April – 25 April