24 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

24 April punika dinten ingkang kaping 114 utawi 115 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Hubble
  • 2013 -Menara Masjid Agung Aleppo ingkang yuswanipun 900 taun ing Aleppo, Suriah, risaamargi perang sadhèrèk.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

  • 2011 -Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    23 April – 24 April – 25 April