24 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 April punika, dinten ingkang kaping 114 utawi 115 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Hubble
Hubble

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

  • 2011 - Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 24 April ing Wikimedia Commons.
23 April24 April25 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_April&oldid=861095"