Sathya Sai Baba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sathya Sai Baba (23 November 1926 - 24 April 2011) iku guru, tokoh spiritual lan agama saka India. Sai Baba nganggep awaké titisan Sai Baba Shirdi lan ajarané iku campuran antara ajaran Hindu lan Islam.

Uga delengen[besut | besut sumber]