Sathya Sai Baba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sathya Sai Baba (23 November 1926 - 24 April 2011) iku guru, tokoh spiritual lan agama saka India. Sai Baba nganggep awaké titisan Sai Baba Shirdi lan ajarané iku campuran antara ajaran Hindu lan Islam.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sathya_Sai_Baba&oldid=1098879"