23 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 April punika, dinten ingkang kaping 113 utawi 114 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

22 April23 April24 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_April&oldid=804003"