23 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 April punika dinten ingkang kaping 113 utawi 114 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 April – 23 April – 24 April