22 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

22 April punika dinten ingkang kaping 112 utawi 113 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kep.Maluku
  • 2013 -Salebetipun tetandhingan bal-balan, Manchester United njawarani Liga Utama Inggris.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    21 April – 22 April – 23 April