22 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

22 April punika dinten ingkang kaping 112 utawi 113 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Kep.Maluku
  • 2013 -Salebetipun tetandhingan bal-balan, Manchester United njawarani Liga Utama Inggris.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    21 April – 22 April – 23 April