1529

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1034
Dasawarsa: 1510-an  1520-an  1530-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1529 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1529&oldid=807998"