Teleskop Hubble

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox teleskop akasa Teleskop akasa Hubble iku sawijining teleskop njaba akasa kang ana ing orbit bumi. Jeneng Hubble dijupuk saka jeneng èlmuwan misuwur Amérika, Edwin Hubble kang uga arupa panemu hukum Hubble. Sapérangan gedhé saka bendha-bendha akasa kang wis kasil diidhentifikasi, iku arupa jasa teleskop Hubble.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]