Jagat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Alam semesta)
Universum - C. Flammarion, Woodcut, Paris 1888, Coloration : Heikenwaelder Hugo, Wien 1998

Jagat (jroning basa Inggris: Universe), jroning astronomi iku apa waé sing ana ing "njaba", klebu srengéngé, planèt (klebu bumi), kabèh galaksi kita lan galaksi liyané, lan kabèh angkasa njaba.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jagat&oldid=1101078"