Alam semesta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Universum - C. Flammarion, Woodcut, Paris 1888, Coloration : Heikenwaelder Hugo, Wien 1998

Alam semesta (jroning basa Inggris: Universe), jroning astronomi iku apa waé sing ana ing "njaba", klebu srengéngé, planèt (klebu bumi), kabèh galaksi kita lan galaksi liyané, lan kabèh angkasa njaba.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alam_semesta&oldid=822400"