Sato kéwan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kéwan
Teksiran kala: KriogeniumSaiki, Cithakan:Long fossil range
Klasifikasi èlmiah
Domain: Eukaryota
Krajan: Animalia
Linnaeus, 1758
Filum
Sinonim

Kéwan, iku organisme sing digolongké ing karajan Animalia utawa Metazoa. Kéwan iku makluk urip sing ana ing alam semesta. Kéwan bisa kasusun saka siji sèl (uniselular) utawa akèh sèl (multiselular).

Para èlmuwan nglasifikasiaké kéwan dadi 2 klompok utama, ya iku kéwan nduwé balung mburi lan kéwan tanpa balung mburi.

Kéwan uga diklasifikasiké miturut jinis pangononé.

Sato Kéwan[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki, daftar sato kéwan dituduhaké.

Manuk[besut | besut sumber]

Kleru?[besut | besut sumber]

Mangga Pirsani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sato_kéwan&oldid=1070029"