Malacostraca

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Malacostraca ya iku kelas saka anggota Avertebrata kang kagolong ning filum Arthropoda, subfilum Crustacea.[1] Awaké Malacostraca umumé ana 14 sègmen. Wolu segmen kang kagolong sefalotoraks, ananging ana enem segmen kang mbentuk abdomen. Malacostraca dibagi dadi pirang-pirang ordo.[2]

Ordo[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ Buku sekolah elektronik [Anshori, Djoko Martono] (2009). Biologi 1 : Untuk Sekolah Menengah Atas (SMA)-Madrasah Aliyah (MA) Kelas X. Jakarta: Pusat Perbukuan Departemen Pendidikan Nasional. ISBN 978-979-068-129-3 ( no.jil.lengkap) / ISBN 978-979-068-130-9.  Check |author-link1= value (help)
  2. ^ a b c d [A. Pratiwi, Sri Maryati, Srikini, Suharno, Bambang S.] (2007). BIOLOGI SMA Jilid 1 untuk Kelas X Berdasarkan Standar Isi 2006. Jakarta: Penerbit Erlangga. ISBN 979-781-726-1.  Check |author-link1= value (help)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malacostraca&oldid=1054482"