Ctenophora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ctenophora
Klasifikasi èlmiah
Domain: Eukaryota
Krajan: Animalia
Filum: Ctenophora
Kelas

Ctenophora/Coelentrata (/ˈtɛnəfɔər/ utawa /ˈtiːnəfɔər/) ya iku filum. Anggota saka filum iki bentuké kéwan ubur-ubur meski sacara klasifikasi béda filum. Ctenophore asalé saka basa Yunani kteno-, kteis, kang artiné "sisir" lan -phore, kang artiné "nggawa" kang manawa ning basa Latin disebut ctenophorus.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ctenophora&oldid=1078157"