Heterodera radicicola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Heterodera radicicola ya iku kéwan saka anggota Avertebrata kang kagolong ning filum Nematoda.[1] Cacing iki urip ning oyoté tetuwuhan lan bisa nyebabkaké abuh ning oyoté tuwuhan iku.[2][3][4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Buku sekolah elektronik [Anshori, Djoko Martono] (2009). Biologi 1: Untuk Sekolah Menengah Atas (SMA)-Madrasah Aliyah (MA) Kelas X. Jakarta: Pusat Perbukuan Departemen Pendidikan Nasional. ISBN 978-979-068-129-3 (no.jil.lengkap) / ISBN 978-979-068-130-9.  Priksa gandra |author-link1= (pitulung)
  2. Purves et al. 2004
  3. Solomon et al. 2005
  4. [A. Pratiwi, Sri Maryati, Srikini, Suharno, Bambang S.] (2007). BIOLOGI SMA Jilid 1 untuk Kelas X Berdasarkan Standar Isi 2006. Jakarta: Penerbit Erlangga. ISBN 979-781-726-1.  Priksa gandra |author-link1= (pitulung)