Demospongiae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Demospongiae ya iku kewan renik saka kelas salah sijiné kewan kang ora duwé balung kang kagolong ing filum Porifera. Golongan iki namung duwé balung yang amoh, amarga ora duwé balung sajati. Ana uga kang duwéni balung kang kasusun saka serabut-serabut spongin karo spikula saka zat kersik. Tuladhané kayata kewan saka kelas iki ya iku Euspongia sp., Spongila sp., Callyspongia sp., Phyllospongia sp. [1]

Referensi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Demospongiae&oldid=998318"