Hexactinellida

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Hexactinellida ya iku kelas saka anggota kewan ora duwé balung kang kagolong ing filum Porifera. Golongan iki spikulané kasusun saka zat kersik lan uripé ning laut kang jero. Kewan iki uga asring disebut spons gelas. Contoné saka kelas iki ya iku Pheronema sp., Euplectella sp. [1]

Referensi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hexactinellida&oldid=998289"