Hexactinellida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hexactinellida
Teksiran kala: Cambrian–Recent
"Hexactinellae" saka bukune Ernst Haeckel, Kunstformen der Natur, 1904
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: "Porifera"
Kelas: Hexactinellida
Schmidt, 1870
Subkelas
Amphidiscophora
Hexasterophora
Reticulosa

Hexactinellida ya iku kelas saka anggota kewan ora duwé balung kang kagolong ing filum Porifera. Golongan iki spikulané kasusun saka zat kersik lan uripé ning laut kang jero. Kéwan iki uga asring disebut spons gelas. Contoné saka kelas iki ya iku Pheronema sp., Euplectella sp. [1]

Referensi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hexactinellida&oldid=1078094"